Boo!
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS INSTA TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

Should I go and Find Another Friends??


Assalamualaikum..Anyeong... ape khabar?Dah lama aku x post...syik tukr blogskin jer...aku ooh...nk nngis pun ad..ade kwn..tpi mcm x de..ni aku nk crite skitpasalkwn2 aq..

Perasaan

- Apa perasaan korng , bile korang tegur member korang,dyeorg x nk dgr??ske hatikn??mcm tu lah perasaan aku.ye la ble tegur bknnyer nk dgr. if listen pun dyeorg buat x tau. Hari tu aku gi kelas Zi saje borak2..Yela kteorg dah lme x borak2..Masing2 busy sbb nk SPM (Sijil Pelajaran Malaysia). Time tu plak ad exam PJK.tpi start lame lgi.pkul 11:20..lps habis borak2 dgn Zi .aku pergi la lepak dgn Ila dan Ez.bdk sekelas Zi.Ila tu kwn bek aq..sesame dduk asrama.Tp aku x bleh tahan la tengok si Ila tu mesra2 dgn Ez.bkn sbb aku jeles ke ap..(x de mkne nk jeles).cumenye dyeorg anggp aq ni mcm x wujud. Haritu,adelah aq tegur si Ila tu jgn berharp sgt at lelaki.klu brharp nnti aku tkt dye yg skit.Tpi dye buat x tauje.Sedih kot aku.okey smbg yg tdi tu..dyeorg bleh plak men msge gne kalkulator Saintifik dpn aku.sbnrnye aku sengaja ddk ngan dyeorg..yela dyeorg tu bknnyer ddk br2 tpi br3.nk tau ap yg di mksudkn dgn org ke-3??org ke-3 tu SYAITANNN!!!satu lagi si Ila tu dhla Pengawas.Ble kate Couple..dye kte TTM (Teman Tapi Mesra) je pun...Klu nk couple pun lps SPM.he ye la tu..aku at situ nk tgur pun aku tkt.sbbnye nnti dyeorg cop aku sbgai BusyBody.Yela aku ni bkn kwn yg sejati pun.Lps aku pun blah lpk balik dgn Zi dan Ra.Time tu dyeorg tgh study Akaun..Tak mcm si Ila dgn si Ez asyik ddk men msge je...BTW menyampah kot aku....Yela dyeorg mne tau perasaan aq..BENCI...!!!

- Time blek ple Ila asyik blek lmbt je..Sbb ap??aku pun x tau..lantak la dye tu..mls nkpikir..tpikn x bleh klu x pikir..kwn kut.

-Kebetulan hari tu time balik jge..Fi dpt hadiah and Kad birthday..yela esoknyekn birthday dye..(24Mei)..the aku ckplh "untunglah kau dpt hadiah ang kad dri Nadh.Tak mcm aku,birthday kwn2 x bgi pun hadiahor kad..just wish..but is okay"..actually aku takkish pun dpt hadiah ke x dpt ke..cmenye ak plik ..yela,,time birthday pakwenye Fi dyeorg bagikad bebagaiucapan.Bile aku punye birthday dyeorg x kasi pun.ap perasaan korng klu korang ad at tmpt aku???kate nk bagi..tpi ntah ble..maybe smpai aku nk mati kut.kecik hati kut..aku rase yg diri ak ni x dihargai..yg di hargainye pakwenye si Fi..hmm spelah aku niey...

okeyh..smpai sini je larh..

*koerang ingt pesnn aku ye..

# KAWAN YANG SEJATI DAN BAIK ADALAH SEORANG YANG BERANI TEGUR KESILAPAN KAWANNYA DAN SELALU BERADA DI SISI KAWANNYA..SAMA ADA DALAM KEADAAN SENAG ATAUPUN SUSAHA..

BYE...ANYEONG..WASSALAM..


Written by me at 2:33 PM | 0 Pinkzluv{s}
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>